James McAvoy v X-Men: Apocalypse konečně oplešatí

Vydáno: 14.09.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

X:Men: Apocalypse bude přímým pokračováním Budoucí minulosti, kde se známí hrdinové střetnou s nejstarším mutantem Apocalypsem. Za té příležitosti se mladší Profesor X konečně dočká pleše.
Fotografie z filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastUž v závěru První třídy postava Jamese McAvoye zavtipkovala, že oplešatí. Nakonec se tomu stane až o film dál, protože v Budoucí minulosti zůstaly mladému Profesoru X ještě všechny (retro) vlasy na hlavě. V X-Men: Apocalypse ale zřejmě zčásti převezme vizáž Patricka Stewarta a konečně oplešatí - herec totiž v rozhovoru s deníkem Huffington Post zmínil, že bude v pokračování jeho postava mnohem starší a také že zřejmě definitivně ztratí vlasy.

Proč píšeme o takové kosmetické úpravě, jako je změna vlasů? Mladé obsazení by se totiž konečně mělo začít přibližovat k původnímu vzezření z originální trilogie. Uvidíme, jak se s touto změnou režisér Bryan Singer vypořádá, když se i v Apocalypse mají vedle sebe objevit jak staří, tak i noví mutanti. Vzhledem k tomu, že se závěrem Budoucí minulosti vlastně restartoval celé univerzum, nebudeme se divit ničemu.

Více podrobností se o filmu zatím neví, jen to, že se bude odehrávat v alternativních osmdesátých letech, v nichž budou postavy bojovat proti nejmocnějšímu a nejstaršímu mutantovi ze všech, Apocalypsovi (to je ten z potitulkové scény Budoucí minulosti). Měřítko by se ale mělo opět zvětšit, protože producent a scenárista série Simon Kinberg slibuje katastrofický postapokalyptický velkofilm.

Natáčet se začně příští rok v dubnu v Montrealu a výsledný film do kin dorazí 27. května 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY