UPDATE: Je Joaquin Phoenix marvelovský Doctor Strange?

Vydáno: 29.08.2014 11:12 - Martin Bubrín | foto: Marvel

Kolem obsazení nového marvelovského superhrdiny Doctora Strange probíhá mnoho spekulací, nyní to ale vypadá, že bychom konečně mohli dostat potvrzenou informaci.
Joaquin Phoenix ve filmu Ona / Her[Fámy ohledně obsazení Joaquina Phoenixe se nakonec ukázaly být jako pravdivé. Herec v současné době prý finalizuje smlouvu s Marvelem, takže pokud vše klapne, jak má, dočkáme se v nejbližší době oficiálního potvrzení od studia.]

Fámy o tom, kdo si zahraje kouzelnického neurochirurga Stephena Strange, kolují po internetu už měsíce, nyní se ale zřejmě dostáváme k definitivnímu rozhodnutí. Po dvou nejčastěji zmiňovaných jménech Toma Hardyho a Benedicta Cumberbatche (kteří své zahrnutí v marvelovském univerzu popřeli) nyní přichází volba na Joaquina Phoenixe, herce, jenž s největší pravděpodobností ztvární hlavní roli v připravovaném snímku Scotta Derricksona naplánovaném na rok 2016.

Účast herce na projektu nezávisle na sobě potvrzuje hned několik renomovaných zahraničních webů (například The Hollywood Reporter, The Wrap, Deadline), podle nichž Phoenix aktuálně se studiem Marvel vyjednává podmínky role. Navíc byl při natáčení posledního filmu Woodyho Allena zastižen, jak si kupuje komiks Doctora Strange - to vše může nasvědčovat tomu, že si tento na Oscara třikrát nominovaný herec zahraje hlavní roli ve svém vůbec prvním blockbusteru..

O definitivním rozhodnutí vás budeme informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY