Expendables: Postradatelní 3 unikli na net

Vydáno: 26.07.2014 05:00 - | foto: Lionsgate

Krátce na to, co byly na Comic-Conu prezentovány pestrobarevné plakáty představující postavy z očekávané akční týmovky Expendables: Postradatelní 3, unikl na net celý film ve sledovatelné a poslouchatelné kvalitě.
Plakát filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Expendables: Postradatelní 3 mají premiéru až za tři týdny, ale přesto se na net dostal DVDScreener. Podle statistik si ho za první den stáhlo (a pravděpodobně i zhlédlo) přes sto tisíc lidí, a to je řeč pouze o torrentech, z nichž to lze zjistit. Studio a tvůrce tento fakt nejspíš nepotěší, což znamená, že zodpovědná osoba či osoby ponesou následky. Na film by ale únik mohl mít i pozitivní vliv, pokud se trojka povedla a bude se šířit pozitivní šeptanda, na kterou fanoušci vysloužilých akčních kdysi-hrdinů slyší víc než na odborné kritiky a propagační kampaň poloodhalených žen a chlapů s velkýma bouchačkama. Naposledy se něco podobného (nelegální "zpřístupnění" mid/blockbusteru na síť před premiérou) stalo v případě Wolverina, ale ten neměl dokončené triky, zatímco Expendables: Postradatelní 3 jsou hotoví. Budou tak dobří, aby si mnozí zážitek zopakovali i na velkém plátně? 

Herci z Expendables: Postradatelní 3 na Comic-Conu.

 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Ač se nelíbí, je pravdou (Dorian, 31.07.2014 09:03) Reagovat

    Samozřejmě je nutné, aby za svou práci dostali všichni zúčastnění plat. No, nebudeme diskutovat o počtu nul za finální částkou (v porovnání s tím, co beru já :-D)
    Já své (případné tzv.) pirátství nelegálním stahováním občas omlouvám tím, že kdyby se promítalo v podnikatelské režii všech zúčastněných na filmu, rád zaplatím. Ale odmítám živit desítky idiotských kravaťáků, kteří neumí ani vyslovit jména hlavních představitelů , ale parazitují na jejich schopnostech.
    A u nás to není jiné... rád zaplatím OSA, když mi doloží, že peníze šly na účet toho, či onoho umělce.
    Tož tak na světě...........................

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY