Star Trek 3: Quinto režíruje a Saldana nic neví

Vydáno: 27.07.2014 18:00 - | foto: Paramount Pictures

Hlavním tématem Comic-Conu jsou blockbustery, ale herci jsou povětšinou smluvně vázáni, že nesmí nic dopředu prozradit (pokud vůbec něco ví). Přesto se objevilo několik novinek kolem lidí spojených se Star Trekem
Zachary Quinto ve filmu Star Trek: Do temnoty / Zoe Saldana hraje ve dvou sci-fi franšízách, v rebootu Star Treku a v Avatarovi, což může znamenat problém, protože je třeba buď sladit natáčecí plány, nebo uvažovat, co s její postavou v některém z velmi očekávaných pokračování. Fanoušci herečky budou jistě potěšeni, že se spolu studia a filmaři snaží domluvit, a tak by natáčení Star Treku s pořadovým číslem "tři" nemělo začit dřív, než skončí to k sequelům Avatara. Alespoň ne pro Zoe Saldanu, která dála řekla, že scénář k Avatarovi 2 (a 3...) nedostala - a stejně se to má s "třetím" Star Trekem.

Zachary Quinto naopak prohlásil, že by rád režíroval. Znamená to, že se vydá na neprobádanou cestu a bude následovat předchozího představitele Spocka Leonarda Nimoye, jenž natočil několik celovečerních dobrodružství posádky Enterprise? 

Nikoliv, protože by rád začal s něčím menším, než je Star Trek. S tím jako režisér zůstává spojen Roberto Orci, scenárista předchozích dílů, jehož předchozí zkušenosti s režírováním (natož blockbusteru) jsou srovnatelné s těmi Quintovými. Podle prohlášení Orciho to vypadá, že nic není jisté, protože studio Paramount chce jistotu, že je ten správný, kdo nastoupí po J.J. Abramsovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY