Pět minut ze Strážců Galaxie

Vydáno: 22.07.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Minimálně od třetího Spider-Mana se stalo tradicí, že před premiérou komiksové adaptace je z ní zveřejněno pět minut, které mají přilákat diváky do kin. Jaké zbraně používají Strážci Galaxie pro oslovení publika?
Fotografie z filmu Strážci Galaxie / Guardians of the GalaxyHumor, humor a ještě jednou humor. Hlášky, které jsou úsměvné. Rychlé dialogové výměny, jejichž pointy jsou skutečně vtipné. A hudební podkres, který celou situaci ještě víc zlehčuje, kdyby hlášky ani rychlé dialogové výměny nezabraly. Zdá se, že se Strážci Galaxie ponesou více v duchu druhého Iron Mana 2, který byl taktéž screwballový - a podle prvních ohlasů ze zahraniční novinářské projekce drží pohromadě, nabízí velkou spoustu akce a povedené interakce mezi postavami.

Na pětiminutový klip z filmu se můžete podívat níže a přesvědčit se, že twitterové výkřiky nadšení nelžou. A nemusíte se bát, že byste viděli příliš, protože během propagace se v podstatě dokola opakují tytéž záběry, jenom jsou v rámci klipů rozšiřovány.
Fotografie z filmu Strážci Galaxie / Guardians of the Galaxy
Představovačka postav byla k vidění již v prvních upoutávkách (včetně cenzurovaného vulgárního gesta a ironických poznámek na adresu superhrdinů). Náznak potyčky kvůli poslechu hudby ze Starlordova mixu jste už určitě taktéž zhlédli. Navíc se vám dostane špičkování mezi člověkem a mývalem a sestřih akčních money-shotů. Premiéra se již blíží, kampaň vrcholí, zpráv o Strážcích Galaxie bude přibývat.


Prodloužený klip z filmu Strážci Galaxie (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY