Podívejte se na první fotky z Avengers: Age of Ultron

Vydáno: 17.07.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Blíží se Comic Con a s ním i předzvěst velkých odhalení ohledně nových marvelovek. V časopisu Entertainment Weekly bylo zveřejněno osm prvních fotografií z druhých Avengers a také konečná podoba záporáka Ultrona.
Fotografie z filmu  / Avengers: Age of UltronTrocha historie nikoho nezabije... nebo alespoň poznatky z ní, historie má na krku jinak nejvíc mrtvých lidí. V dobách klasického Hollywoodu byla studia vertikálně integrovaná, což znamená, že rozhodovala nejenom o všech fázích výrobních procesů, ale i o způsobu distribuce, protože vlastnila řetězce kin. Alespoň tzv. Velká pětka, nejsilnější hráči na trhu. Vše se ale rokem 1948 změnilo, protože soud rozhodl, že takové postavení na trhu je monopolní, a tudíž nezákonné, což mělo za následek, že se studia musela vzdát vlastněných kin.

Přeorientovala se v tržním prostřední a začala být horizontálně integrovaná, čímž se míní to, že měla v kompetenci různá odvětví. Dohlížela nejenom na fáze vzniku, ale měla i vydavatelství, v jehož tiskovinách mohly vycházet promo články či fotografie, hudební nakladatelství, která vydávala soundtracky apod. Ze studií se staly nadnárodní korporace.

Fotografie z filmu  / Avengers: Age of UltronA to je, milí čtenáři, i jeden z důvodů, proč je v magazínu Enterteinment Weekly tolik exkluzivních fotografií z marvelovských komiksů. Jsou z Avengers: Age of Ultron, pokračování týmovky Avengers, která má završovat druhou fázi marvelovských adaptací. Kromě několika momentek z natáčení (ano, Joss Whedon je zodpovědný za režii, nerdové a nerdky mohou být klidní) jsou k vidění i fotografie přímo z filmu. Quicksilver (hraný jiným hercem než v X-Men: Budoucí minulost) je na jedné z nich vyobrazen, ale nebudeme si nalhávat, že nejvíc pozornosti si neukradne Scarlett Johansson v póze, která nepotěší ty, kteří kritizovali její fetišizaci na promo materiálech jedničky. Více momentek z placu a snímku najdete v galerii výše.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY