Sylvester Stallone je na dosah v prvním traileru

Vydáno: 06.07.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Mel Gibson před třemi dny obdržel cenu na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Jeho herecký kolega z Postradatelných Sylvester Stallone svůj přínos kinematografii prokazuje vážnější rolí v dramatu.
Fotografie z filmu  / Reach MeJak by asi vypadala kariéra Sylvestera Stallona, kdyby nehrál - byť traumatizované - akční hrdiny, ale pokračoval by po oscarovém Rockym dramatickými rolemi? Těžko říct, jestli by z něj byl druhý Marlon Brando, jak mu bylo některými zvěstováno. Občas se ale ve vážnějších rolích objeví... a pak se za to veřejně kaje, resp. svá rozhodnutí označuje za chybu.

Za "špatné kariérní rozhodnutí" označil svou roli v policejním dramatu Země policajtů, které dodnes patří mezi jeho nejpovedenější. Nelze mu ale mít za zlé, že se tak vyjádřil, protože kritika vybočení ze zavedeného typu nepřijala moc dobře a na jeho fanoušky taky nijak zvlášť nezafungovalo. Přesto se o dramatickou roli pokouší znovu.

Fotografie z filmu  / Reach MeV Reach Me ale nebude hrát roli hlavní, nýbrž jednu z řady vedlejších. Pokud vás napadlo, že půjde o typ síťového vyprávění (např. Crash), máte pravdu. A kolem čeho se bude točit a co bude všechny postavy spojovat? Jedna z knih - příruček plných rad, kterou napsal bývalý fotbalový trenér. Inu, asi to vedle dramatu bude i komedie, byť nechtěná. Na upoutávku (z které pochází screen napravo u tohoto odstavce) se můžete podívat níže. Do diskuze můžete napsat, jestli vás zaujala a zda-li byste chtěli Slye vidět i v trochu vážnějších úlohách.

Oficiální upoutávka k filmu Reach Me (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY