Hobit: Bitva pěti armád: Teaser dorazí brzy

Vydáno: 04.07.2014 11:23 - Martin Bubrín | foto: collider.com

Nový název třetího dílu trilogie Hobita láká na hlavní atrakci filmu, a to velkolepou Bitvu pěti armád. Kousek z ní bychom mohli vidět už v nejbližší době, protože Peter Jackson slibuje, že teaser je za rohem.
Luke Evans, Orlando Bloom ve filmu Hobit: Bitva pěti armád / The Hobbit: The Battle of the Five ArmiesPromo kampaň druhého dílu byla postavena na zatajování podoby ústředního záporáka filmu, draka Šmaka, třetí díl bude zřejmě postupně odhalovat výjevy z monumentální Bitvy pěti armád, což je podtitul, který Peter Jackson změnil po původně zvažovaném, originálním Tam a zase zpátky. Jelikož má "středozemský" režisér velkou fanouškovskou základnu, oznámil nyní prostřednictvím své facebookové stránky, že právě dokončil poslední úpravy na teaseru filmu, který bychom měli vidět už brzy. Že by Comic Con?

O tom zřejmě rozhodne studio Warner Bros. Jackson také zmínil, že plnohodnotný trailer v délce dvou a půl minut ale neuvidíme dříve než v říjnu, tedy v době, kdy byly zveřejněny upoutávky předchozích dílů Neočekávaná cesta a Šmakova dračí poušť. Postprodukce náročných bitevních scén je totiž náročná a triky zatím nejsou v takové fázi, aby mohly být prezentovány.

Hobit: Bitva pěti armád dorazí do kin 11. prosince. Na co se ve filmu nejvíce těšíte?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY