Trailer: Simon Pegg hledá štěstí jako nový Walter Mitty

Vydáno: 22.06.2014 16:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

I Britové chtějí svého Waltera Mittyho - Hector and the Search for Happinness je příběhem může prožívajícího krizi, který se jednoho dne rozhodne odcestovat do světa nalézt to pravé štěstí. V hlavní roli Simon Pegg.
Snaží se Britové natočit vlastní verzi Walter Mittyho? Tuto otázku zřejmě vzbudí sledování traileru na komediální novinku Hector and the Search for Happiness, která taktéž do středu dění staví muže, který se rozhodne utéct z nudného a frustrujícího všedního života a najít při toulkách po světě to pravé štěstí. I když je zázemí postav obou filmů rozdílné (Hector je na rozdíl od Waltera zajištěným, šťastně ženatým mužem), spojuje je cíl: touha objevovat a nalézt v životě rovnováhu.

Pomocí atmosférického písničkového soundtracku a zvučného hereckého obsazení (Rosamund Pike, Stellan Skarsgård, Jean Reno…) to však zatím na ploše necelých dvou minut funguje na jedničku - nezbývá než doufat, že si Simon Pegg vybral další ze svých silných chvilek a jeho hledání štěstí nebude jen letmým převyprávěním několika životních mouder. Britská premiéra snímku je naplánována na 19. září letošního roku, ta česká zatím datum nezná.  

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Hector and the Search for Happiness


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY