V novém spotu opice loví na své planetě medvědy

Vydáno: 07.06.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Nový plakát na Úsvit Planety opic ukázal, že opice budou schopny doslova i v přeneseném slova smyslu spálit mosty s druhem, do kterého evolucí degenerovaly (do lidí). Nový spot prozrazuje, čím se živí.
Fotografie z filmu Úsvit Planety opic / Dawn of the Planet of the ApesNový spot k očekávanému pokračování Zrození Planety opic s názvem Úsvit Planety opic ukazuje titulní stvoření lovící medvěda... a naznačuje, že u toho to neskončí. Komentář mimo obraz totiž jasně shrnuje výhodu opic oproti lidem: nepotřebují světlo, nepotřebují teplo... a pokud jim někdo sáhne na rodinu, budou se bít, dokud planeta nebude patřit jenom jim. A kdo zná sérii, k níž je tato spíše prequelem než restartem, ví, že se do tohoto stádia dopracujeme (a pokud to někdo neví, názvy mluví za vše). 

Otázkou tak je, jestli Úsvit Planety opic dokáže nastolit a rozpracovat zajímavé morální/etické otázky, pro které byla ceněna jak původní série, tak první díl této nové. Upoutávky a televizní spoty zatím ukázaly dvě frakce (lidí, opic), mezi nimiž dojde k epickému střetu, z kterého jsme viděli nejvíc. Je ale jasné, že ten zabere maximálně jeden akt z předpokládaných čtyř, a tak zůstává záhadou, čím budou vyplněny předchozí tři. Doufejme, že inteligentními dialogy. 

Na nový spot příznačně pojmenovaný "Bear Hunt" se můžete podívat níže, na plakát s hořícím mostem a s Cesarem v ikonické pozici v galerii výše, pokud vám nestačil výřez na titulce. 

TV Spot "Bear Hunt" k filmu Úsvit Planety opic (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY