Trailer: Guillermo del Toro a televizní upíři

Vydáno: 28.05.2014 19:30 - | foto: Universal Pictures

První nadprůměrná série Od soumraku do úsvitu skončila, ale s upíry se na televizních obrazovkách budeme setkávat nadále. Nejenom že byla již předtím oznámena výroba druhé série, ale 13. 6. má premiéru The Strain.
Logo seriálu  / The StrainTwilightovský fenomén má vedle své odvrácené strany - existence knih a filmových adaptací - i opomíjený pozitivní aspekt, na který se zapomíná. Vedle fanfiction tvorby je to i popularita upírských příběhů, následkem čehož se k tématu dlouhověkosti mohou vyjádřit tvůrci jako Neil Jordan (Byzantium) či Jim Jarmusch (Přežijí jen milenci). A na televizních obrazovkách nejsou pouze zrůdnosti typu Upíří deníky, ale i v perexu zmíněné From Dusk Till Dawn: The Series.

Prázdné místo po jejich skončení vyplní seriál The Strain, který je příkladem dalšího high concept televizního pořadu. Upíří hororový seriál vznikl podle stejnojmenného románu Chucka Hogana a Guillerma del Tora, přičemž první by měl být podepsán i pod scénářem a druhý bude na celou show dohlížet z pozice výkonného producenta. Z krátké - pouhou půlminutu trvající - upoutávky je patrné, že příběh o záchraně světa před upíří nákazou bude plný deltorovských monster. Podívejte se na ni níže:

Upoutávka na seriál The Strain (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY