Flash v plnohodnotném pětiminutovém traileru

Vydáno: 16.05.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Flash dělá čest svému jménu, protože den po teaseru přichází s víc než pětiminutovou upoutávkou. A přidává k ní klip, ve kterém se představuje v akci. Na obě videa se můžete podívat v článku a začít se těšit na podzim.
Fotografie z filmu  / The FlashVčerejší teaser představil postavu Flashe. Ukázal, jak bude vypadat její kostým, naznačil její floutkovskou povahu, dal jasně najevo propojení se seriálem Arrow. Do podzimu daleko, a tak se ani neočekávalo, že by The Flash přišel s něčím víc, ale mnohé překvapil výborným pětiminutovou prodlouženou upoutávkou a klipem. Dvojicí zmíněných videí se zařadil mezi nejočekávanější seriály konce tohoto roku.

Trailer odhaluje, že nejsilnější stránkou seriálu nebudou triky ani záporáci (jeden, který umí ovládat počasí). Ani jedno by ale nemělo vadit, protože se povedlo obsazení titulní role (Grant Gustin), protože The Flash má cílit na mladší publikum, a tak z něj bude podobně hláškující a dřív jednající než myslící verzí Amazing Spider-Mana. Na klasickém příběhu o zrodu superhrdiny, který má nevyřešené trauma z minulosti, se moc zkazit nedá... a seriál podle všeho přidává sebeironii, která by ho měla odlišovat od devadesátkové temnější verze.

Slibuje to alespoň půl minutu dlouhý klip (jenž je součástí i extended traileru), ve kterém voice-over hlavního hrdiny glosuje dosavadní marketingovou kampaň. Po zhlédnutí dosvadního videomateriálu ale nejspíš nikdo nebude pochybovat, že se "Flash" ujme a že bude mít "cool" akční scény.

Prodloužená upoutávka na seriál The Flash (2014).

Klip ze seriálu The Flash (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY