Transformers ohlašují premiéru v minutovém videu

Vydáno: 13.05.2014 18:30 - | foto: facebook tvůrce

K blockbusterům neodmyslitelně patří písně od populárních skupin či performerů a také mezinárodní premiéry. Málokdy ale je ale jedno z toho avizováno v upoutávce, natož aby bylo obojí spojeno v jednom minutovém klipu.
Na twilightovském Hostiteli byla neoddiskutovatelně nejlepší píseň Radioactive od Imagine Dragons. Snad podobná věta nezazní po premiéře Transformers: Zánik, pouze se záměnou jednoho titulu za druhý. Je nutné ale ocenit lidi z propagačního, kteří dali dohromady minutovou montáž money-shotů, jež je podbarvena čístí písně k snímku právě od Imagine Dragons. A doplněna o informaci, že se premiéra čtvrté části Transformers (anebo prvního dílu nové trilogie) odehraje v Hong Kongu, protože Spojené státy čím dál tím víc cílí na asijské trhy, na nichž si blockbustery vedou mnohdy líp než doma. (Ještě aby ne, když jsou v nich obří monstra.)

Stejně jako je minutový spot mash-upem dvou ohlášení (premiéra a píseň od populární kapely), i Transformers: Zánik vypadají jako mash-up dobrodružné akce, v níž auta nahradila dinosaury, a obskurní komedie. (Pravděpodobně Autobot s kubánským doutníkem? Jako kdyby výfukové plyny samy o sobě neškodily ovzduší!) 

Imagine Dragons Annoucement k filmu Transformers: Zánik (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY