Klipy poradí, jak si podruhé vycvičit draka

Vydáno: 10.05.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Jak vycvičit draka 2 slibuje v trailerech epickou fantasy rozprostřenou do dvou na sebe navazujících dílů. Klipy z toho ale zatím nic neukazují, soustřeďují se spíše na zábavné miniepizodky - a platí to i pro nejnovější.
Fotografie z filmu  / How to Train Your Dragon 2Tři blockbustery připomínají, že mají brzy premiéru. Jak vycvičit draka 2 zvolilo stejnou strategii jako dvojice X-Men: Budoucí minulostGodzilla, a tak přichází s klipy, v nichž se ideálně kombinuje akce a profilace hlavních a/či vedlejších postav. A k tomu přibyl jeden krátký film o filmu.

V něm se pro jistotu nejednou dozvídáme, že se dvojka odehrává pět let po skončení jedničky. Představitelé hlavních rolích mluví o tom, kam se posunuly jejich postavy. A všichni opakují, že je víc draků, všechno je větší a lepší, což může být pravda, ale dozvíme se to až po po prázdninové premiéře.

Jak vycvičit draka 2 to ale nebude mít snadné, protože bude muset překonat nejenom první díl, ale i dva výborné animáky (LEGO® příběh a Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana), které cílily spíše na dospělé a dokázaly být velmi překvapivě aktuální, co se týče jejich satirické linie.

Klip "Baby Dragons" z filmu Jak vycvičit draka 2.

Klip "Storm Fly Fletch" z filmu Jak vycvičit draka 2 (2014).

Featurette "Gerard Butler" k filmu Jak vycvičit draka 2 (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY