V Maps to the Stars chtějí všichni sex s Pattinsonem

Vydáno: 06.05.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Robert Pattinson vyměnil komerčně úspěšnou populární franšízu za festivalové snímky. V Cannes bude k vidění ve dvou očekávaných filmech, The Rover Davida Michôda a v Maps to the Stars Davida Cronenberga.
Fotografie z filmu  / Maps to the StarsI festivalové filmy jsou předmětem směny, a tak jsou k nim zveřejňovány upoutávky stavící na hvězdách a atrakcích i klipy, protože studio spolu s tvůrci očekává, že by si právě jejich snímek mohl někdo na tzv. "marketu" zakoupit. Maps to the Stars již svého amerického distributora má (eOne), na českého stále čeká, a tak si fanoušci kanadského provocauteura, kteří nemíří do Cannes, musí zatím vystačit s třemi klipy a nadějí na zakoupení do domácí kinodistribuce.

Distributor by mohl slyšet na sestavu známých jmen. Julianne Moore, Robert PattinsonMia Wasikowska a John Cusack budou provádět nehezké věci jako vzájemné souložení, upalování lidí a anální pissing (ne nutně v tomto pořadí a ne nutně mezi sebou), což je něco, na čem se dá postavit lákavá kampaň. 

Fotografie z filmu  / Maps to the StarsPřestože - nebo právě protože - bude snímek převážně dialogovou, na hereckých výkonech stavící hollywoodskou satirou, která si nebere servírky. Po těžce upovídaném diptychu Nebezpečná metoda a Cosmopolis, v němž se prováděla terapie společnosti slovem, přichází David Cronenberg s artterapií The Maps to the Stars. Za mých mladých let koloval vtip, že herci/herečky musí provádět felaci, aby získali/y roli ve vysněném projektu. Inu, doba pokročila, producenti nyní vyžadují - jak nepřímo naznačuje jeden ze tří klipů, na které se můžete podívat níže - anální sex spojený s pissingem. (Aspoň je člověku hned jasné, jak roli získal Robert Pattinson.)

Klip č. 1 z Maps to the Stars.

Klip č. 2 z Maps to the Stars.

Klip č. 3 z Maps to the Stars.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY