Warcraft: první fotka z natáčení odhalena

Vydáno: 25.04.2014 07:57 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zřejmě nejočekávanější videoherní adaptace všech dob se právě natáčí v kanadském Vancouveru a přichází s první oficiální fotografií z natáčení. Co na ní můžeme vidět?
Britský časopis Empire je pověstný svými speciály, v aktuálním jubilejním vydání s číslem 300 odhalil také vůbec první oficiální fotografii z natáčení Warcraftu. Adaptaci MMORPG hitu v současné době v kanadském Vancouveru natáčí režisér Duncan Jones, který se také objevuje na zmiňované fotce - ta neukazuje mnoho, ale pár fanoušků jistě režisér sledující monitory, kde se právě odehrává jedna ze scén, potěší. Podle průzkumu "WoW" expertů by se mohlo jednat o trůnní sál Stormwinda nebo Lordaerona.

Warcraft dorazí do kin 11. března 2016 a i když zatím oficiálně neodhalil svou zápletku, předpokládá se, že bude vycházet z prvních dílů herní strategie zabývajícími se střetem mezi postavami Anduin Lothar a Durotan, jakožto dvou největších hrdinů světů orků a lidí. Na Comic-Conu byl také uveden oznamovací teaser, který se svou atmosférou podobal mixu fantasy, westernu a videohry - jak to ale skutečně dopadne, si budeme muset ještě nějakou tu dobu počkat. 

Fotografie zhlédněte v galerii nad článkem. Ve filmu si zahraje Paula PattonToby KebbellDominic Cooper nebo Ben Foster.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY