Justice League brzy v kinech?

Vydáno: 31.03.2014 11:30 - Martin Bubrín | foto: DC Comics

Studio Warner Bros. začalo Mužem z oceli pomalu ale jistě budovat propojený komiksový vesmír, který nejdříve chystá rozšířit megaprojekt Batman vs. Superman. Jaké jsou další plány?
Justice League of AmericaVčera jsme vám přinesli zprávu, že studio Warner Bros. chystá trilogii megafilmů ze světa Harryho Pottera, před několika týdny jsme vám také potvrdili, že se již 26. května 2017 dočkáme sequelu úspěšného LEGO příběhu. Budování franšíz však pokračuje - warnerovský šéf Kevin Tsujihara totiž pomalu láká i na komiksové superhrdiny, kterých by mělo být v budoucnu více než dost.

Zatím je oficiálně ohlášen jen jeden, a to navíc s neoficiálním názvem Batman vs. Superman, který dorazí do kin 6. května 2016 - tam se postaví do přímé opozice třetímu Captainu Americovi. Jak ale víme, ve dvojce Muže z oceli nebude jen souboj dvou největších superhrdinů všech dob, ale plánuje se na scénu uvést hned několik nových postav, které budou později rozvedeny v dalších filmech. Potvrzena zatím byla jen Wonder Woman (Gal Gadot), spekuluje se však o jiných postavách, které by se pak měly objevit v týmovce Justice League nebo sólových projektech.

Deník Times nyní přišel s informací, že bude v blízké budoucnosti ohlášena série komiksových filmů spolupráce Warner Bros./DC Comics a předpokládá se, že jeden z filmů bude i Justice League. To samozřejmě vyvolává rej spekulací, o jaké projekty by se mohlo jednat. Sólovka Wonder Woman? Sólovka nového Batmana? Nový Green Lantern? Nebo třeba Aquaman?

Superrychlý běžec Flash nebo lučištník Arrow to zřejmě nebudou, jelikož ti rozjíždějí své série v televizi. Koho tipujete?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY