Michaela Baye už roboti nebaví. Co bude jeho dalším filmem?

Vydáno: 20.03.2014 15:23 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Už první díl restartovaných Transformers se měl původně obejít bez jeho asistence. V režii "dvojky" se podle dosavadních informací neobjeví zcela jistě a křeslo přenechá jinému. Jaká bude jeho nová destinace?
Michael Bay při natáčení filmu Transformers 3 / Transformers: Dark of the MoonPrvní část nové trilogie Transformers se v českých kinech objeví už 26. června letošního roku. Opět se tak stane díky režijnímu dohledu Michaela Baye, filmaře, stojícího také za předešlou sérií se Shiou LaBeoufem v hlavní roli. Sedmadvacetiletého herce na pozici tahouna nahrazuje v novém snímku Mark Wahlberg.

Pro další díl, který by měl debutovat v roce 2016, se více než pravděpodobně dočkáme změny také na postu režisérském. Michael Bay se totiž už dříve nechal slyšet, že novou sérii odstartuje, ale pro další filmování přenechá štafetu někomu jinému. Kdo jím bude, zatím nevíme. Zato víme, na jakých dalších působištích bychom se mohli setkat s Bayem.

Jednou z variant je dosud nepojmenovaný projekt studia Paramount. Tvůrce by se v něm vypravil pod mořskou hladinu, v níž by se odehrával vědecko-dobrodružný thriller. To je doposud všechno, co o příběhu připravovaného projektu víme. Na jeho scénáři se podílí Tom Wheeler (Kocour v botách) a Robbie Thompson (seriál Lovci duchů). Bay byl už dříve s filmem spojovaný jako jeho producent.

Další potenciální látkou ke zpracování by pro něj mohlo být také válečné drama Sabotage, na němž se pracuje rovněž v dílně Paramountu. Příští týdny až měsíce nám o budoucnosti amerického tvůrce napoví jistě víc. Anebo... že by se nakonec přece jenom konal návrat k obřím robotům? Nechme se překvapit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY