Spider-Man je naposledy amazing v epickém traileru

Vydáno: 19.03.2014 15:00 - | foto: Impawards

Amazing Spider-Man 2 má brzy premiéru, což znamená, že finišuje jeho trailerová kampaň. A to proto, aby mohly být postupně zveřejňovány televizní spoty. I pokud jste přehlceni, poslední upoutávku byste neměli minout.
Dane DeHaan ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Prometheus byl prvním výrazným titulem, který popularizoval upoutávky na upoutávky, tj. reklamní anoncování na reklamu, ve které bude víc záběrů z filmu a která zodpoví otázky položené dříve. Sony se této propagační strategie ujalo velmi nápaditě, když v případě Superbowl Spotu zveřejnilo jeho polovinu končící cliffhangerem (padající Peterova milovaná), což mnohé přimělo zhlédnout i zbytek a zjistit, jestli Spider-Man svou lásku zachrání.

A studio v propagaci propagace pokračuje i nadále, když v prvním televizním spotu nazvaném Nová éra komentář mimo obraz sděluje, že si stačí den počkat a přijde plnohodonotná upoutávka. Kdo má za to, že záběrů viděl už víc než ze Spider-Mana 3 před jeho uvedením, kdy dokonce vzniknul půlhodinový sestřih na sebe navazujících scén, ten by se měl finálnímu traileru na Amazing Spider-Man 2 raději vyhnout. Obsahuje totiž předtím nikde neviděné pasáže.

Fotografie z filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Byla by ale škoda ho přeskočit, protože je nejlepší ze všech. Nechybí mu osudovost a vyvážená kombinace akce, romance i humoru. A kdo viděl předchozí upoutávky, může žasnout nad tím, jak bezchybně všechny linie (především ty se záporáky) sbíhají do jednoho soudržného celku. Finální (doufejme) trailer je níže, televizní spot (na něj) níže.

Finální trailer filmu Amazing Spider-Man 2

TV spot "Nová éra" filmu Amazing Spider-Man 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY