Spider-Man, Electro a Gwen v klipech z Amazing Spider-Man 2

Vydáno: 12.03.2014 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Mnoho superpadouchů, superhrdinova smrt. Platí to ale i pro komiksové adaptace, protože čím víc záporáků v jedno filmu bylo, tím hůř byl přijat. Jak si s tím poradí Amazing Spider-Man 2? UPDATE: nové klipy!
vyberteStudio Sony se dostává do poslední fáze kampaně na Amazing Spider-Man 2, ke které patří uveřejnění krátkých klipů v podobě výňatků ze scén z filmu. Málokdo si ale uvědomuje, že povětšinou jde o sestřih scény, z které je oproti její plné verzi ve snímku něco vypuštěno. Jestli tomu tak je i tentokrát, se dozvíme až v dubnu v kinech, ale pokračování rebootovaného pavoučího superhrdiny by to jenom prospělo, protože už tak z něj bylo k vidéní až příliš.  

Dvojice klipů se zaměřuje na postavu Petera Parkera, kterého představuje jednak jako o něco moudřejšího Spider-Mana snažícího se svému protivníkovi pomoct, jednak jako floutka flirtujícího s Gwen Stacy, aby se dostal k informacím o svém otci a Oscorpu. Zdařilé přechody mezi náladami, kdy se z romance přejde ke komedii a z dramatu k akci, nasvědčují, že původně indie tvůrce Marc Webb byl dobrou volbou pro režii blockbusterové trilogie komiksové franšízy. 

Klip "Sniper na Time Square" z filmu Amazing Spider-Man 2.

Klip "Peter a Gwen se líbají" z filmu Amazing Spider-Man 2.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY