Paul Walker skáče po střechách jako zaživa v Brick Mansions

Vydáno: 12.02.2014 17:05 - | foto: facebook tvůrce

Paul Walker nedávno zahynul při automobilové nehodě. Do distribuce se chystají dva snímky, ve kterých hrál - Rychle a zběsile, které bylo roztočené, a americký remake francouzské akční buddy komedie Brick Mansions.
Fotografie z filmu  / Brick MansionsBrick Mansions na rozdíl od pokračování Rychle a zběsile stihl dokončit, a tak se ho příznivci akčních parťáckých komedií dočkají jako první. Paul Walker v něm hraje roli, která odpovídá typu postavy, jímž se proslavil: policista, který musí spolupracovat se zločincem, aby dosáhnul svého. Zmíněného zločince ztvárnil David Belle, který jednak ovládá parkour, jednak si stejnou roli zahrál v Districtu 13, jehož je Brick Mansions americkým remakem. Původně francouzský snímek napsal a produkoval Luc Besson, který stejné funkce zastával i v případě US předělávky. V ní zůstane zápletka, ale dění se přemístí z pochopitelných důvodů do Ameriky, konkrétně Detroitu. Walkerova postava má najít zbraň hromadného ničení, kterou ukradl drogový dealer, a pomoct mu v tom má právě Belle. Na první upoutávku se můžete podívat níže, vlevo je poté plakát, který je ve větším rozlišení k vidění v galerii nahoře.

Upoutávka na film Brick Mansions.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Jaká akční "buddy komedie"? :-O šmarja... (MichaJl, 12.02.2014 22:20) Reagovat

    Jaká akční "buddy komedie"? :-O šmarja

    • Re: Jaká akční "buddy komedie"? :-O šmarja... (Marek, 13.02.2014 13:24) Reagovat

      Co se Vám na té žánrové kategorizaci nezamlouvá? Snažil jsem se při popisu vystihnout všechny podstatné žánrové prvky, s nimiž oba filmy (originál, který jsem viděl, i remake, soudě dle upoutávky) pracují.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY