Od smrtonosné elfky k přítelkyni Ant-Mana

Vydáno: 06.02.2014 13:36 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Poslední ohlášený snímek studia Marvel,Ant-Man Edgara Wrighta, fasuje další obsazení. Kromě Paula Rudda a Michalea Douglase ve filmu podle všeho uvidíme i jednu elfku z hobití trilogie.
Ant-ManAnt-Man začne marvelovskou Fázi III jako přímý pokračovatel druhých Avengers. V něm se představí jedna z nových postav, Hank Pym, jako geniální vynálezce, který dokáže upravovat svou velikost dle potřeby. Nedávno jsme se ale dozvěděli, že snímek Edgara Wrighta nepůjde v obyčejných vyšlapaných cestách komiksových originů - tvůrce Cornetto trilogie a scenárista Joe Cornish (Útok na věžák) mají s mravenčím superhrdinou mnohem ambicióznější plány.

V komediálně laděném příběhu totiž nebude jen jeden Ant-Man, ale rovnou dva - originální Hank Pym (Michael Douglas) a bezvýznamný zlodějíček Scott Lang (Paul Rudd), jenž si přivlastní jeho identitu. Nakonec to ale bude ještě složitější, protože se do děje vloží žena -  tu by si měla podle všeho zahrát Evangeline Lilly, herečka známá ze seriálu Ztraceni, ale hlavně z trilogie Hobita jako smrtonosná elfka Tauriel. V komiksové adaptaci by si měla zahrát dceru Hanka Pyma, do níž se zamiluje Scott Lang. Jelikož v komiksu vědátor žádnou dceru neměl, půjde zřejmě o postavu vytvořenou speciálně pro film.

Zatím nepadlo potvrzení, zda se ve filmu dočkáme i Ant-Manovy parťačky (a partnerky) Jane Van Dyne, aka superhrdinky Wasp, o které se v minulosti uvažovalo v souvislosti s Rashidou Jones. Čas určitě napoví, ale je osvěžující zjišťovat, že se Wright a spol. vydávají cestou, kterou dosud nikdo z "marvelovských" režisérů neprozkoumal. A to je jedině dobře.

Ant-Man dorazí do kin 16. července 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY