Známe režiséra Assassin's Creed?

Vydáno: 24.01.2014 10:00 - Martin Bubrín | foto: Ubisoft

Očekávaná adaptace populární videoherní série Assassin's Creed dorazí do kin roku 2015 a kromě obsazení Michaela Fassbendera se o ní zatím nic neví. Kdo by mohl snímek natočit?
Daniel Espinosa při natáčení filmu Nepřítel pod ochranou / Safe HouseNa to, že má videoherní adaptace populárního Assassin's Creed premiéru příští rok v srpnu, se kolem ní nic moc neděje. Od doby, kdy se před rokem k hlavní roli filmu upsal Michael Fassbender, bylo zmíněno jen jméno scenáristy Scotta Franka (Minority Report, Wolverine) a posunuto datum premiéry z května na 7. srpna 2015. Čas se krátí (rok a půl je na nákladný velkofilm docela šibeniční doba), tak je třeba se poohlížet po režisérovi.

A tím by podle serveru Twitch mohl být Daniel Espinosa, kterého si prý studio 20th Century Fox a producenti zvolili pro adaptování herního kolosu, který nyní na trh uvedl svůj čtvrtý díl. Režisér, původem ze Švédska, v minulosti natočil vcelku přehlížený thriller Nepřítel pod ochranou s Denzelem Washingtonem a nedávno v Praze dotočil adaptaci válečného románu Dítě 44 z prostředí Sovětského svazu, v němž si zahrál Tom Hardy nebo Noomi Rapace, takže má v diáři relativně volno. 

Pokud se Espinosa k filmu opravdu upíše, bude mít ale co dělat, aby se alespoň z poloviny přiblížil tomu, co Assassin's Creed předvádí ve svých herních trailerech:

Assassin's Creed IV: Black Flag - originální trailer


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY