Sam Worthington slibuje lepší Titány

Vydáno: 21.12.2010 10:09 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Pokračování se prý poučí z nedostatků prvního dílu
Sam Worthington ve filmu Souboj TitánůHerec Sam Worthington se až nečekaně upřímně vyjádřil na adresu svého letošního hitu Souboj Titánů. Tento remake fantasy klasiky z roku 1981 sice ve světě vydělal pořádný balík, většina diváků z něj ale byla v rozpacích. Došlo k výraznému okleštění a zjednodušení původního příběhu a podivná 3D konverze na poslední chvíli vyvolala mnoho nevěřícných úsměvů. Worthington si toho je vědom a proto se přiklonil na stranu nespokojených diváků s vyjádřením, že pokračování s názvem Wrath Of The Titans dopadne lépe.
"Plně souhlasím s tím, že diváci první díl strhali, a už jsme se scénáristou a režisérem vytyčili body, ve kterých chceme, aby byl druhý díl lepší. Chci vzít v potaz všechny poznámky a připomínky, které jsem četl na internetu, a dát lidem film, jaký kurva chtějí!" A dále dodává: "Jediný důvod pro vznik pokračování je buď ten, že to publikum vyžaduje, nebo že vy sami věříte, že to dokážete udělat lépe než napoprvé. Pokud rozhoduje publikum, je to jako u gladiátorských zápasů - dá vám buď palec nahoru, nebo dolů. A my chceme zůstat naživu tak dlouho, jak jen to bude možné."
Snad to Worthington myslí vážně a nejde jen o marketingové řeči. Výměna na postu režiséra sice moc nadějí nevzbuzuje, ale uvidíme, jak se s náročným úkolem nepříliš zkušený Jonathan Liebesman vypořádá. Wrath Of The Titans by měl do kin dorazit na jaře roku 2012.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY