První trailer: Proleťte se s Jak vycvičit draka 2

Vydáno: 19.12.2013 10:44 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pokračování úspěšného animáku Jak vycvičit draka 2 studia Dreamworks dorazí do kin už příští rok, tak je nejvyšší čas na první trailer. Ten je tradičně rozmáchlejší a epičtější než jednička.
Jak vycvičit draka si v době premiéry vysloužilo lichotivou nálepku "Avatar pro děti", ale tento dobrodružný fantasy animák si našel i mnoho dospělých obdivovatelů, kteří se svými ratolestmi v kinech neusli nudou, ale mohli si užívat epické fantasy dobrodružství. Zdá se, že dvojka, co se týče měřítka, ještě přitvrdí.

Dračí série, která si velmi dobře vedla ve svých krátkometrážních sequelech a televizním seriálu, se vrátí do kin příští rok v červnu a její aktuální druhý díl se bude odehrávat pět let po jedničce, kdy v zemi Vikingů alespoň na chvíli zavládl mír. Hlavní hrdina Škyťák a jeho dračí parťák Bezzubka se však vydají na nebezpečnou misi, při níž v ledové jeskyni odhalí stovky divokých draků a také záhadného Dračího jezdce. A najednou vznikne nový konflikt, který bude třeba řešit...

Od prvního atmosferického teaseru, který jsme dostali letos v červenci, uběhlo spoustu času a nyní nám tvůrci servírují pokračování animáku, v němž je všechno větší, nablýskanější a epičtější. Vizuál jedničky zůstává zachován, stejně jako sympatické ústřední duo a uvolněné létací scény, otázkou ale bude, zda si režiséři tentokrát neukousli moc velké sousto a výsledek nebyl jen nepřehledný a natahovaný animák ve stylu Království lesních strážců a jemu podobným. Byla by to škoda.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát a novou fotku.

Originální trailer filmu Jak vycvičit draka 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY