War Machine se přidává k týmu Avengers

Vydáno: 13.12.2013 10:33 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Vypadá to, že se herecká sestava druhého dílu týmovky Avengers rozroste o dalšího člena. Podle nejnovějších informací by se měl v sequelu Age of Ultron objevit i Don Cheadle aka James Rhodes.
Robert Downey Jr., Don Cheadle ve filmu  / Iron Man 3Poručík James Rhodes, známý parták Tonyho Starka, se s největší pravděpodobností objeví i v pokračování týmovky Avengers. Informaci přinesl server HitFix.com, jenž tvrdí, že Joss Whedon s postavou bývalého War Machinea (Iron Man 2) a současného Iron Patriota (Iron Man 3) do sequelu počítá. Dodává také, že postava má sehrát klíčovou roli při konfliktu s robotickým záporákem Ultronem.

Těžko říct, jestli bude mít její představitel Don Cheadle jen několikaminutové cameo nebo se objeví ve výraznější roli, jisté ale je, že půjde již o čtvrtou novou postavu, kterou v Age of Ultron uvidíme. Kromě patriotické obdoby Iron Mana film doplní již zminovaný padouch Ultron (James Spader) a také sourozenecká dvojice Quicksilver (Aaron Johnson) a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). 

Zahrnutí Rhodese do filmu zároven otevírá otázku ohledně Roberta Downeyho Jr., který již v současné době nemá podepsánu smlouvu na žádné solové ironmanovské dobrodružství - připravuje si snad Marvel půdu pro jiné směrování franšízy? Jaké plány má s postavami Joss Whedon zatím můžeme jen spekulovat. Ví se ale jen to, že dvojka Avengers by měla přinést nějaké opravdu zásadní změny, co se týče vývoje série a jejích charakterů.

Zamává nám snad některý ze superhrdinů nadobro? To se dozvíme až 30. dubna roku 2015.

Zdroj: Collider, HitFix, Bleeding Cool


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY