The Raid 2 bije v prvním brutálním traileru do zdi

Vydáno: 07.11.2013 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pokračování překvapivého indonéského hitu předminulého roku, bojovky Zátah, se představuje v prvním teaser traileru, který slibuje další porci nekompromisního násilí a perfektní choreografie soubojů.
Tady se nebudou brát žádné servítky. Nejsme totiž v sevřené továrně Hollywoodu, ale ve špinavé indonéské metropoli, kde proti sobě naběhne jeden neohrožený policajt a banda kriminálníků, kteří (očividně) neodejdou domů po svých. Nic víc - akorát, že tahle akční žánrovka je pokračováním hitu Zátah, čili můžeme předpokládat několikanásobné přeskočení laťky, kterou nastolil první díl.

Ten byl velmi sebeuvědomnělým žánrovým příspěvkem s perfekcionistickými akčními scénami, bezchybnou choreografií a přímočarým posunem v ději, kde mohly vyniknout hlavní přednosti filmu, tedy souboje. Pořad jsme ale byli v jednom baráku - tady přichází na řadu The Raid 2: Berandal, který slibuje nevídané rozšíření herního pole i dosud neviděné bojové kousky. Jak už se nechal režisér Gareth Evans slyšet, ve filmu máme čekat více než hodinu čistých soubojů.

Na ně (a také na nekompromisní atmosféru) ostatně láká první teaser trailer, který nechává ústřední postavu v podání Iko Uwaise bít do zdí. Mezi bolestivými údery se však nacházejí prostřihy na střípky akčních scén, v nichž se rozhodně nepůjde daleko za slovem brutalita nebo násilí. Co víc, pokud budeme pozorní, můžeme odhalit i několik v Raidu dosud nevídaných momentů - třeba honičku a bitku v autě.

Zda Berandal zadupe svého staršího bratříčka do země se můžete přesvědčit níže v traileru.Film samozřejmě nemá ještě stanovenou premiéru, jelikož se v současné době nachází v postprodukci, ale předpokládejme, že se ho dočkáme v první polovině příštího roku. Snad i u nás.

Originální teaser trailer filmu The Raid 2: Berandal


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • tak (jd, 08.11.2013 17:20) Reagovat

    na tenhle MASOX se hodne tesim .)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY