Další Kingovka se dočká adaptace

Vydáno: 01.11.2013 13:00 - Redakce | foto: facebook tvůrce

Po nedávné Carrie, která je spíše adaptací De Palmy než Stephena Kinga, by se filmoví diváci měli dočkat filmového zpracování dalšího z románů krále hororu. Tentokrát půjde o Řbitov zviřátek.
Ella Purnell, Clive Owen, Juan Carlos Fresnadillo při natáčení filmu Nezvaní hosté / IntrudersRežisér Juan Carlos Fresnadillo svou prací na snímku 28 týdnů poté dokázal, že vyprávění příběhů o vracejících se (ne)mrtvých mu jde celkem obstojně. Nyní však před ním stojí mnohem náročnější a nevděčnější látka: je nejžhavějším kandidátem na režírování adaptace románu Stephena Kinga Řbitov zviřátek.

Novela se svého prvního filmového zpracování dočkala v roce 1989, o tři roky později dokonce spatřil světlo světa velice slabý sequel. Román z roku 1983 vyprávní o rodině Creedových, která se přestěhuje do městečka Ludlow ve státě Maine. Protože městem vede nebezpečná silnice, na které skončí svůj život nejeden domácí mazlíček, založily ludlowské děti hřbitov zvířátek. Za samotným hřbitovem však leží ještě pohřebiště indiánského kmene Mikmaků - a to už tak nevinné a obyčejné není...

Fresnadillo po zmíněném hororu 28 dní poté režíroval thriller Nezvaní hosté a chystá snímek s názvem Wednesday. Od remaků HighlanderaVrány, kterých se měl původně ujmout, nakonec ustoupil.

Zdroj: Collider

Trailer filmu Pet Sematary (1989)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY