Podívejte se na úvodní znělku Simpsonů ve stylu Hobita

Vydáno: 31.10.2013 11:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Populární Simpsonovi přicházejí kromě stále si udržující kvality také se zábavnými a originálními úvodními znělkami - po Hře o trůny nebo hororově laděného halloweenském speciálu přichází na řadu i Hobit.
Fotografie z filmu Simpsonovi / The SimpsonsNení to ani měsíc, co jsme tady měli znělku na halloweenský speciál, kterou režíroval Guillermo del Toro - v tříminutové stopáži jsme mohli být svědky variace na známé scény z originálního seriálového úvodu, avšak zasazeného do hororového prostředí, kde se objevilo tolik ikonických odkazů (nejen na Del Torovy snímky), že se fanoušci ihned začali předhánět v tom, kdo jich pozná více.

Nyní přichází na řadu další originální uchopení, tentokrát ve stylu tolkienovského Hobita, jehož druhý díl dorazí do kin už v půli prosince. Znělka je sice z těch trochu pomalejších, ale to rozhodně není na škodu - v něm se springfieldská rodinka stylizovaná do rolí postav z filmu (nejvíc pobaví Marge jako Gandalf) rozhodne podniknout dlouhou výpravu za jedním jediným cílem, Pohodlným Gaučem. Cesta to rozhodně bude jednoduchá - kromě zesměšňování délky celé trilogie (všimněte si nápisu "The Couch Gag: Part One of Six") neustálými záběry na pochodující družinu v různých prostředích, přijde také na vtipnou epizodku s Glumem, troly nebo Šmakem.

Na video se podívejte níže.

Hobití znělka seriálu Simpsonovi 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY