Lesní duch se spojí s Armádou temnot

Vydáno: 28.10.2013 12:10 - | foto: TriStar Pictures

Rebootu Evil Dead se v kinech vedlo nad očekávání dobře, a tak nepřekvapí, že společnosti TriStar, FilmDistrict a Ghost House chtějí z oživené franšízy o živých mrtvých vytěžit, co se dá. Kdo bude režírovat pokračování?
Fotografie z filmu Lesní duch / Sam Raimi, jehož celovečerním debutem byl první díl Evil Dead, a Fede Alvarez, který jako svou dlouhometrážní prvotinu natočil reboot zmíněné franšízy. Pokud jste odpovědí na položenou otázku z perexu zmateni, nejspíš nevíte, že se plánují hned dvě pokračování. Na komerčně úspěšné znovu-nastartování ságy naváže Fede Alvarez dvojkou, ve které by se měla vrátit Mia, a připravovaná Armáda temnot 2, v níž se objeví Ash, bude režírována Samem Raimim.

Původem uruguajský tvůrce Fede Alvarez alespoň na svém twitterovém účtu na dotaz, kdo bude mít na starost Armádu temnot 2, zareagoval, že Sam Raimi. Pokud svou odpověď myslel opravdu vážně, mají se fanoušci chlápka s motorovkou místo ruky a s charismatickou bradou na co těšit. Zvlášť když by si svou ikonickou roli Ashe měl zopakovat Bruce Campbell, který o možné dvojce v rozhovorech mluví už nějaký ten pátek. 

Fotografie z filmu Lesní duch / Alvarez zatím pracuje na Evil Dead 2, o čemž se ví už od března, a od září má jasno v dalším projektu, kterým by měla adaptace videohry Dante´s Inferno. Není vyloučeno, že by mohlo dojít ke cross-overu dvou paralelně se odvíjejících franšíz, což by vzhledem k cestování v čase a několika existujícím alternativním koncům Armády temnot nemělo představovat "logistický" problém. Ash měl vždycky potíže se ženami, a tak by bylo zajímavé sledovat, jak by se vypořádal s Miou. Co byste na jejich, ehm, spojení řekli vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY