Postradatelné budou opravdu blond

Vydáno: 26.10.2013 20:39 - | foto: Bontonfilm

Ředitel společnosti Millenium Films Avi Lerner tisku Standart potvrdil, že by ženské Postradatelné rád natočil právě v Bulharsku a že již oslovil některé herečky. Kdo by mohl být ženskou obdobou Arnieho, Slye a JCVD?
Tom Cruise, Cameron Diaz ve filmu Zatím spolu, zatím živi / Knight and DayFeminní varianta Postradatelných nejde v první řadě po jménech, která si divák/divačka automaticky spojí s akčním žánrem. Sigourney Weaver, Linda HamiltonGeena Davis či Cynthia Rothrock (zatím) nebyly osloveny. Ředitel Millenium Films a zároveň producent The ExpendaBelles (ano, nový oficiální název) na místo nich oslovil hvězdnější trojici.

Meryl Streep, která si naposledy "zaakčnila", když sjížděla Divokou řeku, Cameron Diaz, jež si vyzkoušela roli dámy v nesnázích v Zatím spolu, zatím živi. Jedinou výjimku představuje Milla Jovovich, která se ve snímcích Luca BessonaPaula W.S. Andersona vyprofilovala jako akční hrdinka 21. století. Z toho, že byly osloveny zrovna tyto tři dámy, můžeme soudit, že The ExpendaBelles nepůjdou pouze ve stopách Postradatelných, kteří míchali staré a nové hvězdy spojené s jedním žánrem, ale i "důchodcovských" Red, v nichž si charakterní herci zablbli v odlehčenější podívané.

Milla Jovovich ve filmu Resident Evil: Odveta / Resident Evil: RetributionTěžko říct, co očekávat od ženských scenáristek Karen McCullah a Lutz a Kirsten Smith, z nichž druhá má na svědomí satiru Pravá blondýnka. Avi Lerner kromě názvu a možného castingu prozradil i to, že hledá ženskou režisérku. Koho považuje za ideální volbu (naše by byla K. Bigelow), neprozradil, ale vzhledem k nevyzpytatelné kombinaci by Kimberley Pierce byla vhodná. Koho byste viděli rádi vy na postu režisérky?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY