Herkulovy začátky ve 3D a v tříminutové upoutávce

Vydáno: 14.10.2013 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Brett Ratner pracuje na hraném celovečerním filmu o Herkulovi, kterého hraje Dwayne Johnson. V titulku avizovaná upoutávka ale není na jejich verzi, nýbrž na parazitní, pod kterou je bohužel podepsán Renny Harlin.
Renny Harlin při natáčení filmu  / The CovenantFinský režisér Renny Harlin, který stojí za akčními kulty, jako jsou pokračování Smrtonosné pastiCliffhanger či Dlouhý polibek na dobrou noc, v posledních letech natáčí béčka, která jsou nevyvedenými nápodobami známějších předobrazů. Záhada Hory mrtvých byla velmi nepovedenou kombinací hororového found footage se sci-fi prvky a kvalitativní sestup dolů stvrzuje upoutávka na Hercules: The Legend Begins s Kellanem Lutzem v titulní roli.

Béčkovost je poznat jak na očividně laciných digitálních tricích, tak i na příběhu, který kombinuje několik divácky úspěšných a do vzdálené historie zasazených akcí v čele s triem Gladiátor300: Bitva u Thermopyl a Válka bohů. Z prvního si bere výchozí bod zápletky, čili vyhnanství a boje v aréně a následnou pomstu, z druhého různé prvky stylu (kostýmy, detailní záběry pateticky křičících lidí, zpomalování a zrychlování obrazu), z třetího motiv hrdinovy božské síly a práskání bičem z netradičního materiálu. Samozřejmostí je konverze do 3D, aby se navýšilo vstupné.

Na upoutávku se můžete podívat pod textem. Jenom znovu upozorňujeme, že má tři minuty a snímku se u nás nejspíš dočkáme pouze na nosičích pro domácí kina, pokud vůbec. A jestli jste se těšili alespoň na velkou porci násilí, kterou nemůžeme moc očekávat od mainstreamové verze s "Rockem", máte smůlu, protože trailer je přístupný pro všechny. V galerii se alespoň můžete podívat na silně photoshopový plakát.


 

Upoutávka k filmu Hercules: Legend Begins.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY