Já, Frankenstein: první trailer fantasy řezničiny

Vydáno: 05.10.2013 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nové fantasy béčko Já, Frankenstein přenáší známé filmové monstrum do přítomnosti a nechává ho zápasit s nejrůznějšími silami podsvětí. Obstojí Aaron Eckhart v konkurenci Underworldu nebo Van Helsinga?
Underworld, Van Helsing, Resident Evil, Blade...zhruba tyhle kousky na první pohled evokuje Já, Frankenstein, který se přidává k aktuálnímu trendu potemnělých popcornových béček s nádechem napřirozena. Jakoby jen Kate Beckinsale vystřídal mračící se Aaron Eckhart a létající démoni nahradili upíry. Zbytek sedí.

V téhle nové resuscitaci dokáže Frankensteinovo monstrum, zde zvané jako Adam, přežít až do dnešní moderní doby, v níž se bude muset rozhodnout na jakou stranu nadpřirozených sil, které chtějí ovládnout svět, se přidá. Zápletka rozhodně není z nejchytřejších a také o ní vůbec nepůjde - na to je tady příliš digitální havěti, létajících monster, výbuchů, průměrných triků, zpomalovaček a drsných hlášek, které jakoby vypadly z libovolného hororového béčka typu Kazatele nebo Legie.

Je vlastně dost možné, že právě k těmto dvěma přírůstkům se ve výsledku Já, Frankenstein přiblíží. Fanoušci pokleslých žánrů sice musí skákat radostí, ale pro všechny ostatní je tahle podívaná dalším příkladem nezáživného béčka, které si možná někdy pustí v televizi, když nebude na co koukat. První negativní recenze na rottentomatoes.com napoví...

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Já, Frankenstein


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY