Kill Your Darlings: beatník Daniel Radcliffe v traileru

Vydáno: 04.09.2013 20:36 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Daniel Radcliffe a Dane DeHaan jako představitelé beatnické generace Allen Ginsberg a Lucien Carr se objevují v dobovém dramatu Kill Your Darlings, které zatím sklízí skvělé ohlasy z festivalů.
V podstatě jde o potvrzení dojmů z prvního proma zveřejněného před měsícem. Lze vidět, že debutující John Krokidas má svůj snímek z prostředí beatnické generace pevně v rukou i bez toho, aby divákům nabízel nějakou vykalkulovanou životopisnou nudu. Kill Your Darlings naopak vypadá podle právě zveřejněného traileru jako velmi životná, pulsující a napínavá podívaná.

Tohle totiž není žádný biopic o Allenu Ginsbergovi, jehož jsme mohli být svědky například u trochu unylého On the Road, jenž byl adaptací nejslavnějšího díla jeho současníka Jacka Kerouaca. V případě Kill Your Darlings půjde spíše o thriller zasazený do společnosti nejznámějších beatníků – příběh totiž bude pojednávat nejen o vztazích mezi nimi a nástrahách bohémského života, ale také o vraždě, které se jeden z nich dopustí.

Snímek, jenž sklidil mnoho úspěchu na festivalu Sundance, prý oslňuje nejen výbornými hereckými výkony Daniela Radcliffea a Dana DeHaana, ale také i sebejistým režijním vedením, podmanivými vizuály a skvělým scénářem, který je stejně zábavný tak jako intelektuálně stimulující. O kvalitách filmu se budou moci zahraniční diváci přesvědčit už v říjnu, u nás zatím premiéra ještě nebyla ohlášena. Bude vůbec?

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Kill Your Darlings


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY