Benedict Cumberbatch jako nová hvězda Star Wars?

Vydáno: 03.09.2013 08:06 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Minulý týden začali na zahraniční filmové servery přibývat nové castingové zvěsti. Dnes tu máme také pár zajímavých novinek z předaleké galaxie a jak jinak se týkají obsazení velkých hvězd.
Fanouškové jedné z nejslavnějších sci-fi sérií konečně mají pořádné možnosti pro rozvíření žhavých diskuzí na internetu. Padlo již mnoho jmen pro novou trilogii, od pubertálních idolů až po charakterní herce, tudíž skoro každý si mohl najít svého nového "Luka".

Benedict Cumberbatch ve filmu Star Trek: Do temnoty / Nedávno byli zmíněni Rachel Hurd-Wood (Solomon Kane) a Alex Pettyfer ( I Am Number Four ), jako další možní uchazeči pro role. Však jich se tato zpráva netýká, trošku větší skok do vod hypotéz je seriálový Sherlock Holmes. Podle Film Chronicles opět spojí Cumberbatch síly s režisérem Abramsem - oba se v rozhovoru zmínili, že jsou fanoušky Star Treku, ale jejich srdce vždy patřila Star Wars. Benedict ještě řekl Total Filmu toto:

"Už jednou jsem se ho ptal, jestli bych mohl být držitelem světelného meče, a už o tom mluvíme - o šumění zvuku a zvolení záře. Vyrůstal jsem se Star Wars, byly součástí mého dětství a celého dospívání, v tomto období jsem s nimi byl mnohem více propojen. Nejspíš kvůli způsobů vyprávění, které je velmi jednoduché, svým způsobem i samotný příběh je strašně triviální. Já mám opravdu, opravdu rád takovéto filmy, vždycky jsem chtěl být Han Solo. Hlavně jsem si myslel, že všechno co Harrison Ford udělal, bylo nejvíc cool".

Hlavním důvodem spekulací je nedávno uvolněné místo v diáři, které způsobilo vypadnutí z projektu Guillerma del TorCrimson Peak, již brzo se dozvíme, jestli se jednalo jen o náhodu, či něco víc.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY