Rambo jako seriál?

Vydáno: 22.08.2013 08:00 - David Král | foto: BIOSCOP

Kolem Sylvestera Stallona se v poslední době pořád něco děje. Jednou jsou to Expendables, poté blížící se Escape Plan (ten film, ve kterém bude hrát s Arnoldem), a znovu Expendables. Ale co John Rambo?
Sylvester Stallone ve filmu Rambo: První krev / First BloodSylvester Stallone je prostě z jedné poloviny Rocky, z druhé Rambo. Zatímco do kůže legendárního boxera se Sly pravděpodobně již nikdy nevrátí, jako nezničitelný válečný veterán dost možná ještě neřekl poslední slovo.

Alespoň podle posledních zpráv, které hovoří o tom, že se pracuje na zbrusu novém projektu o Rambovi. A překvapivě se nejedná o filmovou produkci, ale televizní. A to rovnou o celý seriál. Jednání se Stallonem ohledně jeho účasti jsou sice na samém počátku, avšak proč by se něčemu takovému bránil?

Pochopitelně se nezdá příliš pravděpodobné, že by se hvězda Sylvesterova formátu upsala pro hlavní roli v mnohadílné televizní sérii. Co už je však daleko reálnější, je myšlenka, že by byl Rambo jen jakýmsi zastřešujícím charakterem a hlavní pozornost by se soustřeďovala na postavy jiné. Uvidíme, jak to celé dopadne. My bychom se však Rambovi v televizi nebránili.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY