Konzultant: Ridley Scott láká dalším povedeným trailerem

Vydáno: 20.08.2013 11:02 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nový thriller Ridleyho Scotta Konzultant podle scénáře Cormaca McCarthyho představuje již třetí trailer a stále nepřestává překvapovat. Dusná atmosféra a herecké výkony slibují perfektní podívanou.
"U všech Scottů!" Další ujištění, že se Ridley po mnohými odsuzovaném Promethovi vrací se vší parádou. Drsný mccarthyovský příběh z pustých planin, kde si bezvýznamný advokát rozhodne přivydělat jednou špinavou prací, která se mu vymstí, se zatím profiluje jako nervydrásající thriller, jenž diváka doslova napne jako strunu (scéna s motorkou).

Předchozí dva trailery na očekávané krimi více budovaly atmosféru, ten aktuální se však více zaměřuje na samotnou zápletku Cormaca McCarthyho, který k filmu napsal svůj vůbec první scénář. Také si můžeme dosyta užít hereckých výkonů čítající trpícího Michaela Fassbendera, charismatického kovboje Brada Pitta nebo Javiera Bardema v další vyšinuté roličce s šíleným účesem. V neposlední řadě samozřejmě i Cameron Diaz nebo Penélope Cruz, které po dlouhé době opět přesvědčují, že nejlepší léta ještě ani zdaleka nemají za sebou.

Konzultant zkrátka vypadá jako další Scottova trefa do černého - upoutávka neprozrazuje moc, ale přitom navnazuje na napínavý thriller, v němž budeme s chutí sledovat každou minutu čím dál více zapeklitého příběhu. V listopadu se uvidíme v kinech.

Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer filmu Konzultant


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Drobná faktická chyba (Martin, 20.08.2013 20:04) Reagovat

    McCarthyho prvý scenár bol k minisérie The Gardener's Son z roku 1976 :)

    • Re: Drobná faktická chyba (martin.bubrin, 20.08.2013 20:12) Reagovat

      Když vezmeme v potaz celovečerní filmy, tak jde skutečně o jeho prvotinu. The Gardener's Son je v podstatě epizoda seriálu :)

      • Re: Drobná faktická chyba (Martin, 20.08.2013 20:15) Reagovat

        V tomto prípade ano.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY