Scottův Konzultant má nový trailer

Vydáno: 07.08.2013 19:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Novinka Ridleyho Scotta Konzultant podle předlohy Cormaca McCarthyho představuje více zápletky, dusné atmosféry a perfektních hereckých výkonů všech zúčastněných. Očekávání jsou vysoká.
Jak by vypadalo, kdyby Ridley Scott zadaptoval předlohu Cormaca McCarthyho? Přibližně jako Konzultant - dusná atmosféra, prohnilé postavy a morálně ambivalentní zápletka o právníkovi, jenž se rozhodne si přivydělat drogami, ale pak si uvědomí, že to vlastně nebyl zas tak dobrý západ. 

Plnohodnotný trailer, na rozdíl od teaseru, sice ubírá na působivosti, ale i tak se mu účinně daří načrtvávat zápletku a představovat postavy. Mezi nimi bude jednoznačně figurovat Michael Fassbender jako titulní "smolař", ale také další neméně hvězdné obsazení v čele s Javierem BardememBradem Pittem nebo ženským duem Cameron Diaz a Penélope Cruz.

S nimi se rozehrává další temná podívaná, která má v sobě něco z bezvýchodnosti a nekompromisnosti Tahle země není pro starý, zároveň místy připomíná coenovku nebo tarantinovku. Zkrátka půjde o další vkročení do žánru, který Scott ve své bohaté filmografii ještě neprozkoumal. Nezbývá než doufat, že se mu to povede - želízek v ohni má pří pohledu na trailer více než dost.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete také devět nových fotek z filmu.

Originální trailer filmu Konzultant


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY