Mupeti vyfasovali první trailer na pokračování

Vydáno: 07.08.2013 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Loutkoví Mupeti se po úspěchu prvního filmu vrací v ještě šílenějším pokračování s podtitulem Most Wanted. Kromě známých postaviček čekejte třeba Rickyho Gervaise nebo Tinu Fey.
Jednička byla příjemným muzikálovým překvapením, které přivedlo na scénu nejen nekonečný zástup cameo rolí, ale také perfektní písně ("Man or Muppet" vyhrála dokonce Oscara) a ochotu dělat si ze sebe srandu. A zdá se, že nastavený trend bude pokračovat i nyní. Mupeti (jakkoli divně tento český překlad zní) se vrací v pokračování s podtitulem Most Wanted a už v prvním traileru nabízejí šílený mix výše zmíněného.

Tady se zkrátka divák musí naladit na stejnou infantilní vlnu nebo je špatně. Naštěstí však nejde o další verzi Alvina a Chipmunků, že by z toho dospělým krvácely uši a oči. Osobně jsem ale zvědav, s jakou kampaní se Mupeti vytasí tentokrát - minule jsme tady totiž měli několik teaserů parodujícíh známé filmové trailery, co náš čeká tentokrát? Rýpnutí si do filmovým sequelů obecně?

Každopádně to stále vypadá, že tyto "neatraktivní" loutkové postavičky neztratily nic na osobitosti. Jasona Segela a Amy Adams však tentokrát střídá šílený Ricky Gervais nebo Tina Fey, která se zde stylizuje do role ruské bachařky, takže to navíc vypadá na solidní porci gagů. U závěrečného taneční čísla s tučňáky přezpívávajícími hit "Move Like Jagger" je vlastně jen na vás, zda si zakryjete oči jako Walter.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete několik nových fotek z filmu.

Originální trailer filmu Muppets Most Wanted


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY