Nechá Yates na plátně znovu promluvit Zjizvenou tvář?

Vydáno: 01.08.2013 20:01 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

"Kterou Zjizvenou tvář máš nejraději?" V blízké budoucnosti bude možná ještě těžší na tuto otázku odpovědět. Do produkce se totiž žene další film těžící z osudů jednoho z nejznámějších mafiánských bossů.
David Yates při natáčení filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"Say hello to my little friend!" zaznělo v roce 1983 z úst Al Pacina. Ještě dříve, o padesát jedna let zpět, osudy gangstera, jehož vzlet a pád byl volně inspirován životem Al Caponeho, ztvárnil Paul Muni. A nejspíš podle hesla "Do třetice všeho nejlepšího" se studio Universal rozhodlo, že divákům přinese ještě jednu filmovou verzi.

Nápad leží na stole už od roku 2011. S příchodem potenciálního muže do režie začíná ale až teď nabírat konkrétnějších obrysů. Po Howardu Hawksovi / Richardu Rossonovi a Brianu De Palmovi má k předání imaginární pochodně nejblíže David Yates. Po čtyřech letech mezi hábity "potterovské" série jsme se od něj zatím žádného dalšího projektu nedočkali. Zjizvená tvář č. 3 by tedy mohla být jedním z nich. 

Na detaily nového příběhu je zatím brzy, ale stejně jako v novější Palmově verzi by i nyní tvůrci měli děj osvěžit zasazením do dnešní doby. Podle dřívějších zpráv by pod scénářem mělo být podepsáno jméno muže, který má dopodrobna prozkoumanou především druhou stranu barikády, znalce losangelské policie Davida Ayera. S nejnovější podobou scénáře je studio prý spokojeno, konečné slovo je nejspíš už jen na Yatesovi

I když... stojíte vůbec vy o další remake?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Zjizvená Tvář (Daniel Kotalík, 15.10.2013 02:23) Reagovat

    já mám nejraději Zjizvenou Tvář z roku 1983 tak to i zůstane protože Al Pacino je můj nejoblíbenější herec no a Zjizvená Tvář z roku 1983 můj nejoblíbenější film takže výkon Al Pacina který zahrál ve Zjizvené Tváři už nikdo nepřekoná

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY