Policajt z Beverly Hills dostane druhou šanci

Vydáno: 30.07.2013 10:58 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Další pokračování Policajta z Beverly Hills se dlouho potýkalo s nejrůznějšími problémy a nakonec se zdálo, že bylo s definitivní platností uložena k ledu. Nyní to však vypadá, že Axel Foley dostane ještě jednu šanci...
Eddie Murphy ve filmu Policajt v Beverly Hills / Beverly Hills CopO dalším - v pořadí čtvrtém - přírůstku do rodiny Policajta v Beverly Hills se začalo mluvit už v roce 2008. Tehdy režisér Brett Ratner koketoval s nápadem PG-13 revitalizace franšízy, která by přiblížila drzého policajta mladšímu publiku. Projekt byl samozřejmě uložen k ledu a vystřídal ho nápad na televizní seriál od tvůrců Policejního odznaku v hlavní roli s Foleyho synem, ale o tom se už také dlouho nic neví.

Nyní to však vypadá, že se k ikonické roli Axela Foleyho vrátí jeho hlavní představitel Eddie Murphy. Jelikož nápad na televizní show je již dávno smeten ze stolu, studio Paramount nyní začíná vyvíjet nový celovečerní projekt (zda sequel, remake či reboot, to se zatím neví) a dokonce už najal dva scenáristy, kteří by měli napsat nový draft scénáře - půjde o Joshe Applebauma a André Nemce, kteří stojí například za povedeným Mission: Impossible - Ghost Protocol nebo letošní oddychovkou Podfukáři.

Zatím se samozřejmě neví nic o režisérovi či dalším obsazení. Je ale dost možné, že studio povolá zpět právě Ratnera - ten se naposledy snažil nakopnout Murphyho kariéru v nepovedené komedii Mistrovský plán. Vypadá, že nový Policajt z Beverly Hills bude jejich další šancí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY