47 Ronin: první trailer na opulentní samurajské fantasy

Vydáno: 24.07.2013 19:37 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Keanu Reeves a spol. se představují v prvním traileru na velkofilm 47 Ronin, kde si to bývalý Neo rozdá s japonskými příšerami a samuraji všeho druhu. Co máme podle prvních záběrů čekat?
"Mr. Anderson, welcome back. We missed you." , dalo by se zvolat na základě prvního traileru k očekávané fantasy novince 47 Ronin, v níž bývalý Neo zase ukazuje svá bojová umění a bije se za osud světa. Tentokrát však bez černého pláště, ale se samurajským culíkem a mečem. Ráno jsme tady měli čtyři character plakáty, teď se nás studio Universal pokouší nalákat plnohodnotným trailerem. A daří se jim to dost účinně – z chaboučké synopse o sedmačtyřiceti samurajích, co hodlají v 18. století v Japonsku pomstít smrt svého pána, se vyklubala epická fantasy řežba, u níž je nám již nad slunce jasné, kam se poděl astronoímický rozpočet 225 milionů dolarů.

Máme tady neskutečně vizuálně opulentní svět plný východní estetiky, obří trikové scenérie a konečně i na plno projevený fantasy element v podobě všemožných nadpřirozených bytostí. Oddaní roninové tak nebudou bojovat jen proti sobě rovným, ale také proti nejrůznějším drakům, obrům a démonům. 

47 Ronin zkrátka vyhlíží jako mix epického příběhu z ranku Posledního samuraje zkříženého s typickou blockbusterovou nabubřelostí – zatím v pozitivním slova duchu. Jistě, stále je možné, že díky neblahé produkční historii může snímek dopadnout jako nákladnější verze Posledního vládce větru, ale tenhle trailer prostě řve, že na to má. A my mu budeme s radostí věřit.

Trailer zhlédněte na iTunes Movie Trailers nebo níže.


Originální trailer filmu 47 Ronin


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY