Magneto a Profesor X ovládají první plakáty

Vydáno: 23.07.2013 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

X-Men: Days of Future Past jistě patří k nejočekávanějším velkofilmům příštího roku - návrat Bryana Singera, hvězdné obsazení, slibný příběh s cestováním časem. Proto je načase, aby začala promo kampaň.
Nečekané zjevení celého hvězdného obsazení novinky X-Men: Days of Future Past jistě patřilo k nejlepším momentům celého Comic Conu. Jak jste se u nás mohli dočíst, Bryan Singer si nepřivezl jen skvěle naladěné herce, kteří pohotově odpovídali na otázky, ale také první záběry z filmu s Wolverinem cestujícím v čase, které prý vypadaly úchvatně.

Není tak divu, že se na tento povedený nástup na scénu rozhodlo studio Fox navázat prvními dvěma plakáty k filmu navnazující na zápletku s cestováním v čase. Můžeme na nich vidět různé verze Profesora X (Patrick StewartJames McAvoy) a Magneta (Ian McKellenMichael Fassbender) odděleny od sebe jednoduchým barevným X.

Film dorazí do kin 22. května 2014. Zmíněné plakáty si prohlédněte v galerii nad článkem, níže se zase můžete podívat na celý zajímavý "x-mení" panel, který má okolo čtyřiceti minut.

X-Men: Days of Future Past panel na Comic Conu 2013


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY