Jak vycvičit draka 2: podívejte se na první teaser

Vydáno: 12.07.2013 15:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio DreamWorks rok před premiérou nečekaně uvolňuje první teaser na pokračování animované novinky Jak vycvičit draka. V upoutávce se můžete pokochat sestřihem napínavé létací scény.
Fotografie z filmu  / How to Train Your Dragon 2Takhle se startuje kampaň! Rok před premiérou pokračování jednoho z nejlepších animáků posledních let zveřejňuje studio DreamWorks první teaser trailer na svého Jak vycvičit draka 2. A láká dost intezivně dynamickou létací scénou, která připomíná to nejlepší z jedničky.

Tam patřily lety Škyťáka a Bezzubky k nejvydařenejším sekvencím z filmu, které se hravě vyrovnaly i takovému Avataru nebo třetímu Harry Potterovi. Což tvůrci teaseru samozřejmě vědí a opět připomínají, že půjde o stejně odlehčenou a dobrodružnou podívanou jako minule. Stačí jeden dva pohledy známých postav, trocha letecké akrobacie a je jasné, že tohle pokračování nebude chtít jakkoli vybočit z nastolených kolejí.

A to je jedině dobře. Dvouminutový teaser je tak povedeným lákadlem na další uvolněný sequel, který zbytečně nic nevykecává, jen příjemně navnadí na nové dračí dobrodružství s oblíbenými postavami. Do kin snímek dorazí 20. června příštího roku.

Trailer zhlédněte ze streamu níže.

Originální teaser filmu Jak vycvičit draka 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY