Angelina Jolie bude nadělovat pod stromeček

Vydáno: 11.07.2013 08:00 - Zuzana Hofmanová | foto: GK Films

Oscarová herečka za sebou sice už má svůj režijní debut, který nesklidil zrovna divácké ovace, nicméně to ji v ničem nebrání obdarovat své fanoušky dalším počinem. Válečný film Unbroken má už dokonce datum premiéry i hlavní hvězdu.
Angelina Jolie při natáčení filmu V zemi krve a medu / In the Land of Blood and HoneyPřestože V zemi krve a medu Jolie neutáhla ani na své slavné jméno, na režisérskou sesli se posadí už podruhé - tentokrát ve velkém stylu, a to rovnou pod křídly Universal Pictures. Jako další projekt si vybrala adaptaci válečného románu autorky Laury Hillenbrand. Ta ve svém Unbroken popisuje skutečný příběh bývalého olympionika Louie Zamperiniho, o čemž jste se mohli dočíst už v prosinci.

Jasné ale nebylo, jak vytížená herečka skloubí své další aktivity s nejnovějším tvůrčím projektem. Universal Pictures tak právě oznámilo, že dvakrát dlouho si nepočkáme. Premiéra válečného Unbroken byla stanovena na 25. prosince 2014. Jolie tak nasadí svůj druhý režijní pokus nejen na svátky, ale i v předvečer žní filmových cen. Pod stromečkem se o diváckou přízeň utká s remakem muzikálové Annie, hvězdami nabitým Into the Woods z dílny studia Disney a třetím pokračováním Noci v muzeu.

V závěsu za odtajněním premiéry se po mnoha spekulacích objevilo i jméno herce, který se má chopit role osudem trýzněného olympionika. Je jím relativně neznámý Brit Jack O'Connell, který se proslavil hlavně rolí nezvladatelného Cooka v originální verzi seriálu Skins. Porazil tak dvě stejně neokoukaná jména: Danea DeHaana, který si zahraje Harryho Osborna ve druhém Spider-Manovi a Alexandera Doetsch Dreymona z válečného Resistance.

V tiskové zprávě společnosti Universal Pictures se objevil ještě jeden zajímavý fakt -
Jolie se podařilo ulovit neskutečně talentovaného Rogera Deakinse. Kameran desetkrát nominovaný na Oscara si na svůj účet může připsat SkyfallVykoupení z věznice Shawshank a opakovanou spolupráci s bratry Coenovými. Právě ti se mají podílet i na scénáři Angelinina Unbroken.

Sklidí Jolie s takovou sestavou dalšího zlatého plešouna?

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY