Peter Jackson pokračuje u druhého Hobita s videoblogy

Vydáno: 03.07.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Ani s nadcházejícím Hobitem: Šmakovou dračí pouští nezůstanete ochuzeni o exkluzivní pohled do zákulisí celého natáčení. Peter Jackson volně navazuje na videa z minulého roku a přináší vám deník číslo jedenáct.
Martin Freeman ve filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugPeter Jackson minulý rok rozhodně nezapomínal na své fanoušky a pravidelně je na svém Youtube kanálu zásoboval videodeníky z produkce. Ten poslední nám nabídl přesně den před českou premiérou. Také letos s pravidelným přísunem informací ze zákulisí adaptace díla J. R. R. Tolkiena pokračuje a vy tak můžete zhlédnout první videoblog z pokračování prvního Hobita, tentokrát s podtitulem "Šmakova dračí poušť". Co vás v něm čeká?

Na začátku například režisér omluví svou absenci na letošním Comic-Conu. Sám se na Novém Zélandě nachází uprostřed finálních dotáček "hobití" trilogie a většina hereckého obsazení je také zaneprázdněná. Po minulém létě tak budeme o pár vypuštěných záběrů nejspíše ochuzeni.

Jinak je video klasickým základním úvodem do dění na placu. Vstoupíte do obřích ateliérů, ve kterých se dotáčky konají, blíže nahlédnete do maskérny či místnosti s rekvizitami, setkáte se s mnoha "malými" lidmi od produkce, na které se většinou zapomíná, ale konečný snímek by bez nich nikdy nevznikl, a samozřejmě cestou potkáte i mnoho dobře známých hereckých tváří. A - i když se to tak nebude na první pohled zdát - tu budou také probíhat přípravy na epickou bitvu! Hlavně entuziasmus, s jakým vstoupili do tréninku trpaslicí, se jen tak nevidí a na plátně to jistě bude zřetelně znát.

Videodeník #11 si pusťte hned pod článkem.

"Hobit: Šmakova dračí cesta", videodeník #11






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY