Amazing Spider-Man 2 ztratil Mary Jane

Vydáno: 20.06.2013 15:00 - Simona Knotková | foto: Falcon

Novými postavami přeplněný sequel Amazing Spider-Mana nakonec přece jenom vybuchl. Ve střižně zůstala Mary Jane a její herecká představitelka Shailene Woodley. Marc Webb si ji ponechává do dalšího dílu.

Nick Krause, Shailene Woodley ve filmu Děti moje / The DescendantsPoté, co byla v tomto týdnu k radosti všech příznivců oznámena data uvedení také dvou dalších pokračování, přichází zpráva už méně příjemnější. Tým okolo Marca Webba se nechal slyšet, že pokračování prvního dílu, který v minulém roce znovu nastartoval sérii příběhů o pavoučím muži, se obejde bez Shailene Woodley, představitelky Mary Jane Watson. Její již natočené scény si tvůrci ponechají pro díl(y) další.

"Z tvůrčích důvodů jsem se rozhodl příběh ztenčit a soustředit se výhradně na vztah Petera a Gwen. Shailene je neuvěřitelně talentovaná herečka, a i když s ní máme natočených jenom pár scén, pracovat s ní bylo potěšením," vyjádřil se k celé záležitosti Marc Webb. Jeho rozhodnutí je nakonec vcelku rozumné. 

Dva záporáci a dva milostné objekty byly na jednu celovečerní projekci zkrátka až moc (i když samozřejmě nijak nepodceňujeme Andrewa Garfielda aka Petera Parkera a nepodezíráme ho z toho, že by to nezvládl). Postava Mary Jane tak může taky dostat v příštím snímku více prostoru, než se jí mělo údajně dostat v hotové dvojce.
 
Mladá herečka, která se naposledy například chopila hlavní role v nadcházející teenage dystopii Divergent, k tomu sama řekla: "Samozřejmě, že jsem zklamaná. Věřím ale, že všechno se děje z nějakého důvodu... Poté, co jsem se dozvěděla, jak je celý děj naplánovaný, naprosto rozumím, že představení mé postavy bylo přeloženo až do dalšího filmu."

V našich kinech rozhodí The Amazing Spider-Man 2 své sítě 24. dubna 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY