Druhý Dredd je na obzoru

Vydáno: 17.05.2013 17:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

K pokračování sci-fi Dredd ještě stále může dojít. Podle slov hereckého představitele hlavní postavy Karla Urbana k tomu ale nejspíš bude potřeba i trochu úsilí diváků, kteří si jedničku oblíbili.
Druhá filmová inkarnace Soudce Dredda ze stejnojmenného komiksu ve světě debutovala v minulém roce. Přestože se však film setkal s pozitivním kritickým přijetím jak ze strany filmových publicistů, tak fanouškovské základny, tržní čísla bohužel mluvila o neúspěchu. Snímek Peteho Travise, kde nekompromisního policistu budoucnosti ztvárnil Karl Urban, si s pětačtyřicetimiliónovým rozpočtem uhnal ještě ztrátu v podobě pěti miliónů.
Příznivci, kteří si novou adaptaci napsanou Alexem Garlandem zamilovali, ale ještě nemusí zoufat. Při příležitosti premiéry nového Star Treku si server Collider telefonicky popovídal právě s Urbanem. Jeho odpověď na otázku, jaká je možnost, že se dočkáme sequelu, zní velice nadějně:
“Ta možnost je vlastně celkem velká, zrovna dneska jsem byl na snídani s Garlandem. Nápad pořád leží na stole. Je očividné, že snímek si své milující publikum našel. Pokračování je tedy vlastně naprosto možné, a jestliže lidi chtějí vidět další díl, tak by si o to taky měli dost hlasitě říkat, protože k němu dojít může."
Od letošního dubna můžete Dredda sehnat na discích DVD a Blu-ray také u nás. Pokud jste už film stihli vidět, budete také patřit k těm, kteří budou volat po dvojce?

Slo-Mo scéna z filmu Dredd


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Brandon Penny, 17.05.2013 21:40) Reagovat

    Prečo nie...?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY