Stane se Arnie novým Toxickým mstitelem?

Vydáno: 14.05.2013 17:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Lionsgate

Toxický mstitel, béčkovitá ujetost z roku 1984, se dočká svého restartu. Do podívané pro silné žaludky si režisér Steve Pink přizval dokonce i jednoho bývalého guvernéra. Vyplatí se?
Pro ty, kteří už dávno zapomněli na tuhle zaprášenou podivnost, Toxický mstitel je příběhem otloukánka Melvina, který nedobrovolně končí v lázni z toxického odpadu, což z něj učiní byť ne zrovna pohledného, o to odhodlanějšího ochránce nevinných a mstitele bezpráví. Toxie, jak z ní přezdívka neestetického hrdiny, je obětí béčka nejhrubšího zrna, což ostatně dokládá trailer vložený pod článkem. I tak se ale dočkal dalších třech pokračování, přičemž naposledy se netradiční rek objevil v roce 2000 v pokračování pod názvem Toxický mstitel 4: Masakr ve městě.
Momentálně si na Toxického mstitele brousí zuby Steve Pink, který režíroval třeba rozporuplnou komedii To byl zítra flám. Snímek má hotový scénář z pera Daniela C. Mitchella, tudíž produkční práce mohou započít už letos na podzim. Údajně by se do nich mohl zapojit i Arnold Schwarzenegger, byť fandy nejspíš nepotěší, že si známý svalovec roli Toxieho nakonec nevystřihne.
Outsidera Melvina si měl dle neprověřených drbů zahrát John Travolta, nicméně oficiálně o něm slovo nepadlo. Do popředí se spíš dostávají právě spekulace ohledně obsazení Schwarzeneggera, který by se místo Toxieho mohl ujmout role mentora hlavního hrdiny vtipně překřtěného na „Exterminatora“.
Arnie má letos za sebou premiéru krimi Konečná, i tak se na plátně minimálně ještě jednou objeví, a to po boku Sylvestera Stallona v akčňáku Escape Plan.
Zdroj: Collider

Originální trailer filmu Toxický mstitel (1984)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY