Thor: Temný svět ukazuje první epický teaser

Vydáno: 23.04.2013 10:07 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Marvelovky se stále ženou kupředu - jak další je na řadě Thor, jenž se v pokračování s podtitulem Temný svět bude s mocným kladivem ohánět ve fantasy bitvách a zachraňovat Asgard. A vypadá to parádně.
Hammer Time! Thor podruhé buší kladivem do země, metá blesky a zachraňuje svou milou i celý Asgard před záhubou. A ono to zas tak špatně nevypadá - jistě, do měřítka Iron Mana 3 nebo Star Treku má tahle fantasy pohádka ještě dost daleko, ale i tak nelze Temnému světu upřít jistý dobrodružný nádech.
Zdá se, že Alan Taylor, který má za sebou například režii několika epizod Hry o trůny, na to jde pěkně od podlahy. Na Zemi si opravdu odskočíme jen na povinnou chvilku, zbytek traileru se odehrává v epických scenériích Asgardu, které nyní vylepšují i mnohé bitevní scény, kde si to Bůh hromu rozdá s temnými elfy. Žádné mohutné mrazení v zádech se však nedostavuje - na nějaké oční bulvy vypalující záběry je snad ještě brzo. Temný svět má premiéru za více než půl roku a je jasné, že teaser vznikl primárně kvůli tomu, "aby nějaký byl".
Přesvědčivosti žánrového konkurenta letošního Hobita Thor nejspíše dosáhne až mnohem později, kdy už budou vypilované triky a bude na co lákat. Do té doby tady máme příslib poctivé dobrodružné podívané, která jednak sází na osvědčené triky Branaghovy jedničky a navrch k nim přidává drsný fantasy nádech. Krve a sexu se v něm sice nedořežete, ale i tak nepůsobí prozatimní upoutávka na další film Fáze 2 nikterak urážlivě. Zkrátka standardní práce.
Trailer můžete zhlédnout níže nebo na iTunes Movie Trailers. V galerii kromě plakátu najdete také nové fotky.

Originální teaser filmu Thor: Temný svět


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Brandon Penny, 23.04.2013 21:34) Reagovat

    Osobne neznášam tieto preamerikaniozované supermegatrháky v zmysle...., že toto je kultúra, toto je tá kvalita, ktorú máme všetci sledovať... lebo je toho všade... samý americký trhák... bodaj by potom nezarábali už miliardy dolárov, ak sú nám takéto filmy predkladaná ako cieš nášho záujmu...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY